40 a legjobb kor!:)
2014. június 13. írta: beautyworld

40 a legjobb kor!:)

Nemrég lettem 40. Ez tény, nem megváltoztatható adat. Bevallom, ahogy közeledett a kerek szülinap egyre kellemetlenebbül éreztem magam. Arra vágytam, hogy milyen jó lenne ismét 20 évesnek lenni...de aztán végig gondoltam, hogy mi is volt annyira jó abban az időben, és rájöttem, hogy sokkal-sokkal jobb negyvennek lenni, mint húsznak:) Annyival kellemesebb az élet!

Emlékszem a húszas éveimben fogalmam sem volt mi szeretnék lenni...minden nap más. Nem tudtam semmit magamról. Azt hittem megváltom majd a világot, közben az egész hét arról szólt, hogy vártuk a hétvégét, hogy mehessünk bulizni. Aztán a bulin megismerkedek-e valakivel? Elkéri a számom? Felhív? Aztán később a munkahelyek... ezt szeretném csinálni? Jól érzem itt magam egyáltalán? Kérdések és bizonytalanság és persze móka, mert azért jó része is volt ezeknek az éveknek.

images (1).jpg

Sokkal jobb negyven évesnek lenni. Ilyenkor már nagyjából tudja az ember mit szeretne csinálni. Jó esetben azt is csinálja:) Ha nem akkor még mindig van rá lehetőség, hogy beiratkozzon egy fazekas, ékszerkészítő, sminkes, divattervező vagy bármilyen tanfolyamra és megvalósítsa magát. Vagy akár megtanuljon hindiül, esetleg végig menjen az El Camínón. Bármit megtehet, annyi könnyebbséggel, hogy már tisztában van a saját képességeivel illetve hiányosságaival. Nagy dolog ám ez. Nem fektet olyan dolgokba energiát amiről tudja, hogy esélye sincs rá, hogy végig csinálja. Arra koncentrál amiben tudja, hogy jó:)

images.jpg

Ebben a korban már az ember ki van békülve magával. Nem akar mindenkinek megfelelni. Már ki mer menni smink nélkül az utcára és nem dől össze a világ, ha van pár kiló feleslege. Gondolj bele, már nem KELL minden hétvégén bulizni menni!! Akkor mész, ha akarsz:)) Már nem kell a pár keresésen dilemmáznod, mert vagy van partnered, vagy remekül elvagy magaddal és a boldogságod feltétele már nem egy pasi. (persze nyilván jó ha van:) Már keresztül mentél jó sok csalódáson, egész jól ismered az embereket. Tudod kik a barátaid, akikre bármikor számíthatsz:) A gyerek kérdés is megoldódott ebben a korban általában, vagy így, vagy úgy. Szóval nem olyan rossz ez a negyven.

Egyetlen hátulütője van, hogy nem az néz vissza a tükörből, aki húsz évesen. És igen ez engem is sokszor zavar. De egy kis tunning itt, egy kis púder ott, néhány óra izzadás az edzőteremben  és máris felvesszük a versenyt a húsz évesekkel:)) Szóval ez a blog erről szól majd. Hogyan hozzuk magunkból a legtöbbet, mi kiegyensúlyozott, magabiztos, nőies negyvenesek:)) Remélem velem tartotok:)

Végezetül a popikon, a stílus nagyasszonya akit lehet szeretni vagy utálni, de azt mindenki tudja, hogy nyomot hagyott a világban. Az örökifjú díva Madonna sem néz ki mindig olyan marha jól. Csak inspirációként mondom:)

Madonna.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szepseg40felett.blog.hu/api/trackback/id/tr646156530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása