Seyo a fiatalság forrása
2015. február 13. írta: beautyworld

Seyo a fiatalság forrása

A minap egy igen kedves régi barátnőm jóvoltából kipróbálhattam a Seyo kezelést az Inoshine szalonban innoshine.hu Ez egy prémium kezelés ami nagyon rövid idő alatt ígér rendkívüli eredményt a bőrfiatalításban. Kicsit szkeptikusan, de belevágtam.

Maga a szalon elég jó helyen van, a Mediline egészségházban, ahol már eleve jól be lehet tankolni a bio- és más egészséges vega hozzávalókból:) Ezt meg is tettem, szóval jól indult a dolog!

Na de nézzük a kezelést. A pontos neve Seyo TDA-transzdermális aplikáció. Elég tudományosan hangzik és nem véletlenül:)) Ez egy olyan intenzív kezelést jelent, ahol tű nélkül juttatják be hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe, a hangsebesség gyorsaságával egy kompresszor segítségével. Elvileg a 6x mélyebbre megy, mint a mezoterápiás kezelések. Elég sok jó dolog van a bevitt anyagokban is, amelyek mind orvosi tisztaságúak. Ilyen pl a finom aranyszemcsék, kis és közepes molekulájú Hyarulonsav, kurkuma, propolis, gyömbér és még sorolhatnám:) Mindezt nagy nyomású oxigén segítségével préselik be a bőrbe, így az oxigén jótékonyságú hatása is fontos szerephez jut.

A gyémántfejű bőrradírozó eszközök   

2015-01-29_13_45_25_1.jpg

              A hermetikusan zárt ampullák

2015-01-29_13_46_23.jpg

                            A kezelőfej

2015-01-29_13_47_44.jpg

 

Maga gép:)

2015-01-29_13_47_13_1.jpg
A kezelés úgy kezdődik egy gyémánt fejű kis bőrradírozó eszközzel megtisztította Hajni barátnőm az arcomat az elhalt hámsejtektől, hogy könnyebben hatoljanak be a klassz, fiatalító összetevők. Ez után a hermetikus zárt ampullát bepattintotta a kezelőfejbe (ami így teljes mértékben higiénikus, hiszen a gép maga bontja fel az ampullát, emberi kéz érintése nélkül.) és beállította a kezelés fajtáját a gépen. A gép  a SEYO által bevezetett legújabb technológia, nagyon erős kompresszor segítségével porlasztja szét a hatóanyagokat és így juttatja be a bőrbe. (többféle kezelésből lehet választani, életkor illetve problémás terület szerint) Innentől a gép már a gép gyakorlatilag irányítja a kezelőjét, hogy mikor hol kell kezelni az arc egyes területeit és saját maga állítja be a fújás intenzitását is. A fújás kb 10 percig tart és a dekoltázs és a nyak területét is kezelik vele, ha szükséges, hiszen ott is öregszik a bőr:) Érzésre nagyon érdekes ahogy a nagynyomású levegő szinte bepréseli az anyagot a bőrbe, elég hideg  és szinte nincs látható nyoma az arcon, szinte azonnal felszívódik. Ezután még egyfinom masszázs következik ami lezárja a kezelést egy klassz és szintén szuper összetevőkből álló szérummal és már készen is vagyunk. Ilyen gyors antiaging kezelésen nem voltam még ez 100% :)

Kiteszek ide egy képet előtte és utána, elnézést a nem túl jó minőségért, de azért látszik az eredmény:)

Ha érdekel bárkit a kezelés és kipróbálnátok, keressétek Hajni barátnőmet bővebb infoért:)

Daróczi Hajni

dsc_0345.JPG

2015-01-29_13_27_05.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szepseg40felett.blog.hu/api/trackback/id/tr847171053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása